Lees hier ons verhaal

Puur genieten

Brownies&downieS staat voor puur. Puur in al haar facetten. Onze medewerkers zijn oprecht, enthousiast en puur. Maar ook de producten waarmee wij onze heerlijke lunchgerechten bereiden, beschouwen wij als puur. We werken namelijk met verse en ambachtelijke producten.

De combinatie van pure, bijzondere medewerkers en ambachtelijke gerechten om je vingers bij af te likken, maakt een bezoekje aan Brownies&downieS tot een ware beleving. Puur genieten dus. 

Ons motto is daarom niet voor niets: “Puur is perfect”.

Mijn naam is Jolanda Opschoor. Mijn man en ik hebben een zoon met Down Syndroom. Wij wilden voor hem en voor vele andere jongeren met een beperking een leuke werkplek creëren. Begin 2019 kwam ik in contact met Brownies&downieS en samen hebben we een mooie locatie gevonden. De bibliotheek van Capelle aan den IJssel aan het Stadsplein had ruimte voor ons bijzondere lunchroom. Een lunchroom die niet alleen een hoogwaardige lunch aanbiedt maar tevens een werkplek biedt voor jongeren met een verstandelijke beperking/afstand tot de arbeidsmarkt. Iedereen groeit en ontwikkelt zich op zijn eigen niveau. De energie en puurheid van hun is ongekend en werkt aanstekelijk. Hun enthousiasme overkomt je gewoon, je hebt geen keus, het gaat vanzelf!! Deze beleving, naast een kwalitatief uitstekende lunch, gun ik onze gasten.

Ik denk in mogelijkheden en niet in beperkingen!!